Hírek

A Jambrik Ügyvédi Iroda vezetője ismét elnyerte a Corporate Insider szaklap független zsűrijétől a "Kiválóság az informatikai jogban" elismerést.

Excellence in IT Law

Munkatársak

Dr. Jambrik Gergely
Dr. Jambrik Gergely
az ügyvédi iroda alapítója. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az IP/IT és üzleti jog területén. 1998-ban szerezte summa cum laude diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. 2000-ben egy hágai kutatói ösztöndíj keretében a PhD. disszertációját készítette elő. A Jambrik Ügyvédi Iroda megalapítását megelőzően évekig a Freshfields Bruckhaus Deringer nemzetközi ügyvédi iroda senior tagja volt, annak IP/IT és Telekom-Média-Technológia csoportjában.

Szakterületei a szoftverjog, a szerzői jog, az IT és e-kereskedelmi szerződések, a védjegyjog, és az internetes domain nevek, az adatvédelmi jog és reklámjog, valamint az informatikai és médiajog. Számos publikációja jelent meg és előadást tartott elektronikus kereskedelmi és internettel kapcsolatos témakörökben.

Tagja az Alternatív Vitarendező Fórum Tanácsadó Testületének és domain nevekkel kapcsolatban döntnökként is eljár. Munkanyelve a magyar mellett az angol és a német is.

dr. Csiky András
dr. Csiky András
magyar jogi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán folytatta, diplomáját 2010-ben vette át. Magyarországi tanulmányaival párhuzamosan az Egyesült Királyságban a University of Abertay Dundee diplomáját (Bachelor of Arts in European Business Law) is megszerezte 2009-ben.

A magyar jogi tanulmányok befejezését követően először a Csiky Ügyvédi Irodában, majd ezt követően a Biczi és Tuzson Ügyvédi Irodában helyezkedett el. Munkája során komoly tapasztalatokra tett szert a klasszikus polgári jog, ingatlanjog, munkajog, társasági jog területén, továbbá a peres képviselet ellátásában (pl: fuvarozási és szállítmányozási perek; biztosítási perek; társasági jogi és munkajogi perek; tulajdoni, építési és birtokháborítási perek).

A Jambrik Ügyvédi Irodában elsősorban szerződési joggal, szellemi alkotások jogával, szoftver és IT joggal, ingatlanjoggal, társasági joggal, munkajoggal továbbá pervitellel foglalkozik. Munkanyelve a magyar mellett az angol.

 

dr. Fliszár Norbert
dr. Fliszár Norbert
jogi diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen 2017-ben szerezte meg, szakdolgozatát az elektronikus kereskedelem és adatvédelem témájában írta.

Mérnök-informatikusi tanulmányokat is folytatott és szakmai tapasztalatai során bepillantást nyert számos piaci szereplő informatikai működésébe.

Jogi szakmai tevékenységét társasági- ill. ingatlanjogi ügyvédi irodákban kezdte, majd banki követeléskezelési folyamatokat támogatott.

Munkanyelve a magyar mellett az angol.
dr. Sonnevend-Valle Anna


dr. Sonnevend-Valle Anna
tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán folytatta. Rövidebb időt töltött el az Egyesült Királyságban, illetve egy évet ösztöndíjjal (Erasmus és ÖAD) Ausztriában.

Jogi diplomája megszerzését követően három évig dolgozott a GE Hungary Consumer & Industrial európai központjának jogi osztályán. Tapasztalatot szerzett a hazai és nemzetközi kereskedelmi jog, átvilágítások, compliance kérdések, közigazgatási, illetve a környezetvédelmi jog területén.

A Jambrik Ügyvédi Irodában főként szerződési, adatvédelmi, elektronikus kereskedelmi és fogyasztóvédelmi joggal, szellemi alkotások jogával, szoftver és IT joggal, valamint ingatlan, cég- és civil szervezeti ügyekkel foglalkozik. Munkanyelve a magyar mellett az angol, a német és a spanyol.