Hírek

A Jambrik Ügyvédi Iroda vezetője ismét elnyerte az Acquisition International szaklap független zsűrijétől a "Vezető IT, szerzői jog és védjegy jogi tanácsadó" elismerést.

Excellence in IT Law

"Szakértői videó interjúkat készített irodánkkal a most indult kkvguru szakmai portál adatvédelmi és védjegyjogi kérdésekről."

http://kkvguru.hu/jog-es-szabalyozas/a-szemelyes-adatokrol-szolo-tevhitek 

Munkatársak

Dr. Jambrik Gergely
Dr. Jambrik Gergely
az ügyvédi iroda alapítója. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az IP/IT és üzleti jog területén. 1998-ban szerezte summa cum laude diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. 2000-ben egy hágai kutatói ösztöndíj keretében a PhD. disszertációját készítette elő. A Jambrik Ügyvédi Iroda megalapítását megelőzően évekig a Freshfields Bruckhaus Deringer nemzetközi ügyvédi iroda senior tagja volt, annak IP/IT és Telekom-Média-Technológia csoportjában.

Szakterületei a szoftverjog, a szerzői jog, az IT és e-kereskedelmi szerződések, a védjegyjog, és az internetes domain nevek, az adatvédelmi jog és reklámjog, valamint az informatikai és médiajog. Számos publikációja jelent meg és előadást tartott elektronikus kereskedelmi és internettel kapcsolatos témakörökben.

Tagja az Alternatív Vitarendező Fórum Tanácsadó Testületének és domain nevekkel kapcsolatban döntnökként is eljár. Munkanyelve a magyar mellett az angol és a német is.

dr. Csiky András
dr. Csiky András
magyar jogi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán folytatta, diplomáját 2010-ben vette át. Magyarországi tanulmányaival párhuzamosan az Egyesült Királyságban a University of Abertay Dundee diplomáját (Bachelor of Arts in European Business Law) is megszerezte 2009-ben.

A magyar jogi tanulmányok befejezését követően először a Csiky Ügyvédi Irodában, majd ezt követően a Biczi és Tuzson Ügyvédi Irodában helyezkedett el. Munkája során komoly tapasztalatokra tett szert a klasszikus polgári jog, ingatlanjog, munkajog, társasági jog területén, továbbá a peres képviselet ellátásában (pl: fuvarozási és szállítmányozási perek; biztosítási perek; társasági jogi és munkajogi perek; tulajdoni, építési és birtokháborítási perek).

A Jambrik Ügyvédi Irodában elsősorban szerződési joggal, szellemi alkotások jogával, szoftver és IT joggal, ingatlanjoggal, társasági joggal, munkajoggal továbbá pervitellel foglalkozik. Munkanyelve a magyar mellett az angol.

 

dr. Béres Evelin
dr. Béres Evelin Erzsébet
tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytatta, 2015-ben „cum laude” minősítéssel szerzett diplomát. Teljesítette a Nemzetközi és Európai Jogi specializációt szolgáló modult is. 2014-ben sikerrel abszolválta a Sorbonne Université Pantheon-Assas Paris II. - Kontinentális Jogi Nyári Egyetemének polgári jogi képzését. Diplomamunkáját nemzetközi jogi témában írta. Korábbi szakmai tapasztalatai során bepillantást nyert a közigazgatás működésébe is.

Munkanyelve a magyar mellett az angol. Orosz nyelvet is tanul, nyelvtudását folyamatosan fejleszti.
dr. Sonnevend-Valle Anna


dr. Sonnevend-Valle Anna
tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán folytatta. Rövidebb időt töltött el az Egyesült Királyságban, illetve egy évet ösztöndíjjal (Erasmus és ÖAD) Ausztriában.

Jogi diplomája megszerzését követően három évig dolgozott a GE Hungary Consumer & Industrial európai központjának jogi osztályán. Tapasztalatot szerzett a hazai és nemzetközi kereskedelmi jog, átvilágítások, compliance kérdések, közigazgatási, illetve a környezetvédelmi jog területén.

A Jambrik Ügyvédi Irodában főként szerződési joggal, szellemi alkotások jogával, szoftver és IT, adatvédelmi joggal valamint közbeszerzési joggal foglalkozik. Munkanyelve a magyar mellett az angol, a német és a spanyol.