Hírek

Örömmel tudatjuk tisztelt Ügyfeleinkkel, hogy a Jambrik Ügyvédi Iroda 2015 novemberében a Corporate LiveWire Legal Awards elbíráló zsűrijétől az "Excellence in IT Law" elismerést nyerte el.

"Szakértői videó interjúkat készített irodánkkal a most indult kkvguru szakmai portál adatvédelmi és védjegyjogi kérdésekről."

http://kkvguru.hu/jog-es-szabalyozas/a-szemelyes-adatokrol-szolo-tevhitek 

Bemutatkozás

A Jambrik Ügyvédi Irodát 2006-ban alapította dr. Jambrik Gergely ügyvéd.

A folyamatosan bővülő, szerteágazó tevékenységű hazai és nemzetközi ügyfélkör igényeinek kielégítése érdekében szolgáltatásainkat alapvetően a gazdasági jogra koncentráljuk. Jogi tanácsadási gyakorlatunk érinti a klasszikus polgári jogi jogterület valamennyi válfaját (pl. a szerződések joga, kártérítési jog), és kifejezetten specializálódtunk a szerzői jogra, a szoftverjogra, az IT jogra, a védjegyjogra, a domain nevekkel, illetve a mintaoltalmakkal kapcsolatos ügyekre, a franchise jogra és a kapcsolódó peres és peren kívüli képviseletre. Mindezeken túl rendszeresen képviseljük ügyfeleink érdekeit közbeszerzési eljárásokban, társasági jogi kérdések megoldásában, illetve közigazgatási ügyekben.

Az iroda jelenleg is dinamikusan fejlődik és alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. Ötfős, magasan képzett és komoly szakmai háttérrel rendelkező jogász csapattal állunk mind természetes, mind jogi személy (gazdasági társaságok, alapítványok, egyesületek) ügyfeleink rendelkezésére.

Az elérhetőségeinken történő előzetes egyeztetést követően készséggel állunk rendelkezésre egy személyes találkozás keretében.